Project omschrijving

Aanbouw Oude Kerkweg Laren

Onze opdrachtgevers verlangden naar meer ruimte. Meer woonoppervlak en een echte woonkeuken. We maakten een ontwerp voor een mooie ruime aanbouw aan de achterkant van de woning. De tuin hebben we letterlijk helemaal op de schop genomen. Het dichtbegroeide struikgewas hebben we weggehaald en daarna zijn we begonnen met de fundering voor de nieuwe aanbouw te graven.

De basis van de aanbouw bestaat uit een traditioneel gemetselde fundering met houten vloer. Helaas waren de originele plintstenen niet meer te krijgen en daarom hebben we ze bijgekleurd zodat ze perfect bij de originele woning passen. De opbouw van de aanbouw is een houtskelet afgewerkt met zwarte, gepotdekselde, vuren planken. Deze geven het geheel een landelijke uitstraling die naadloos aansluit bij het straatbeeld in Laren.

Binnen hebben we de oude keuken ontmanteld en een mooie sfeervolle woonkeuken gerealiseerd. Een plek die uitnodigt voor lange avonden met vrienden en familie te praten over – en te genieten van het leven.

Zoals het was…

Aan de slag…

Deel

Gerelateerde projecten