Project omschrijving

Badkamer ‘sGravelandseweg Hilversum

In een monumentale villa in Hilversum hebben een wisseltruc opgevoerd. De voormalige wasruimte hebben we omgetoverd tot moderne badkamer en van de oude badkamer hebben we een nieuwe wasruimte gemaakt. Een verbluffende dubbele metamorfose!

Van wasruimte naar badkamer

De oude wasruimte hebben we helemaal gestript. Vervolgens hebben we er een ruim opgezette badkamer van gemaakt voorzien van vrijstaand ligbad, dubbele wastafel en inloopdouche. Op de grond liggen mooie houtlook tegels en de wanden zijn vlak gestuukt en gelatext. De doucheruimte is betegeld en de maatwerk glazen douchewand voorkomt dat de vloer nat wordt tijdens het douchen.

De afwerking is modern en zeer stijlvol. Met oog voor detail hebben we de twee planchetjes zwevend opgehangen zodat het bevestigingsmateriaal mooi is weggewerkt. Kortom een badkamer waarvan je elke ochtend een goed humeur krijgt.

Van badkamer naar wasruimte

De voormalige badkamer is ook helemaal gestript waarna we de wanden hebben gestuukt en de vloer betegeld. Langs de muur is een lang aanrecht met spoelbak geplaatst waar de wasmachine en droger mooi onder passen. In de bovenkastjes is voldoende ruimte om wasmiddel en andere benodigdheden netjes op te bergen. Je krijgt een opgeruimd karakter van deze praktische wasruimte.

Deel

Gerelateerde projecten