Project omschrijving

Renovatie appartement Amsterdam Centrum

De renovatie van een klassiek jaren 80 appartement.

Zoals het was…

Slopen & Afval afvoeren…

Als eerste werd het volledige appartement gestript. Alle wanden werden verwijderd zodat er 1 grote open ruimte onstond. In totaal is er ruim 40m3 bouw en sloopafval midden in de voormalige woonkamer verzameld. Middels een kraan is het sloopafval afgevoerd.

Opbouwen…

Daarna zijn we opnieuw gaan indelen. Woonkamer, hal, keuken, badkamer, toilet en 3 slaapkamers. Alles precies op maat volgens het ontwerp van de architect.

De scheidingswanden bestaan uit geïsoleerd houtskelet en zijn vervolgens afgewerkt met OSB-plaat en gipskarton.

Zoals het nu is…

Alle leidingwerk hebben we onzichtbaar weggewerkt in de wanden, muren en plafonds.

Hoe we deze negen meter lange boekenplanken hebben gemaakt, kun je hier bekijken.