Project omschrijving

Uitbereiding dakterras Linnaeusparkweg Amsterdam

Dit dakterras was nodig aan vernieuwing toe. De opdrachtgever wilde het ook graag vergroten over de aanbouw van de benedenburen.

Zoals het was…

Aan de slag…

Als eerste werd het oude hek en de houten vloer helemaal verwijderd. Daarna zijn we gaan opbouwen. De basis vormt een solide hardhouten balken frame dat met roestvaste stalen schroeven gemonteerd is. Daaroverheen zijn de hardhouten vlonderdelen van de dekvloer gelegd. Keurig netjes gemonteerd met verzonken vlonderschroeven.

Afwerking…

Om ook het uitzicht van de benedenburen zo plezierig mogelijk te maken hebben we de vlonder ook aan de voorzijde netjes afgewerkt met houten delen. Daartegen zijn rvs-beugels gemonteerd waarop 3 zwarte plantenbakken staan.

Zoals het is geworden…

Het ijzeren hek is speciaal op maat gemaakt en zwart gepoedercoat. Dit voorkomt dat het gaat roesten en bovendien hoeft het dan nooit meer geschilderd te worden. Lounge-set en bbq erop, plantjes in de bakken en dit dakterras is weer klaar voor jaren zomerplezier!