Project omschrijving

Complete renovatie jaren 80 appartement Nieuw Loosdrechtsedijk, Loosdrecht

Zoals het was…

Dit jaren 80 appartement was nog helemaal in originele staat. De nieuwe eigenaar wilde het appartement graag helemaal renoveren en aanpassen naar de huidige wooneisen.

Slopen…

Als eerste zijn we het hele appartement gaan strippen. Keuken, badkamers, toilet en schoorsteen werden helemaal ontmanteld. Omdat er vloerverwarming in moest komen, hebben we ook de hele tegelvloer en cementdekvloer verwijderd.

Opbouwen…

Daarna zijn we gaan opbouwen. In het hele appartement hebben we een minimaal verlaagd plafond aangebracht. Het voordeel van zo’n verlaagd plafond is dat alle leidingwerk mooi weggewerkt kan worden. Bovendien kunnen er gemakkelijk inbouwspots geplaatst worden.

In de bijkeuken hebben het plafond nog iets verder verlaagd. Daardoor ontstond  er voldoende ruimte om de airconditioning en bijbehorende appendages weg te werken.

Onder de pvc- afwerkvloer is er eerst nog een gladde egalisatielaag aangebacht. Deze egalisatielaag heeft als voordeel dat de lijmlaag van de pvc-vloer beter hecht. Bovendien worden alle oneffenheden weg gewerkt.